ŞANLIURFA AKÇAKALE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 1. Dönem Teog Sonuçları-ACİL(Teog öğrencisi olan okul müdürlerinin dikkatine)

2016-2017 1. Dönem Teog Sınav sonuçları açıklanmıştır. Öğrenci bilgilerinin ve teog ders notlarının ekte bulunan excel formuna işlenerek 05.01.2017(Perşembe) günü mesai bitimine kadar akcamem@gmail.com adresine gönderilmesi hususunda;

Gereğini rica ederim.

Abdulhekim KARADAĞ

Milli Eğitim Müdür V.

 

Ek.için TIKLAYINIZ.

 

Not1: Excel formatında satır ve sütünlarında hiç bir değişiklik yapmadan sadece istenilen bilgiler doldurularak tablo gönderilmelidir.

Not2: Bütün öğrenci bilgileri girilmeli. E-okulda not bilgisi nasıl gözüküyorsa bilgiler o şekilde doldurulmalı, gelmeyen yerine "G" yazıyorsa "G" "0" yazıyorsa "0" yazarak bilgiler değiştirmeden olduğu gibi gönderilmelidir.

Not3: 8. sınıflarda farklı şubeler varsa excel dosyasında alta yeni sekme AÇILMAMALI, bütün okul notları tek sekmede şubeleri belirtilerek alt alta yazılmalıdır.

Not4: Mail göndermeden önce göndereceğiniz excel dosyanızının ismini okul adınız olarak değiştirmeyi unutmayınız.

Not5: Bilgiler titizlikle doldurulmalı öğrencilerin notlarında yanlışlık, kaydırma vb. durumların olmamasına bilgilerin doğruluğuna dikkat edilmelidir.

Not6: İstenilen belgeler okul imkanları, elektrik durumu vb. elde olmayan sebeplerden dolayı genelde zamanında gönderilememektedir. Fakat bizimde zamanında bilgileri toplayıp analiz yapabilmemiz ve sorumlu olduğumuz yerlere cevap verebilmemiz için okul idarecilerinden bu tip durumlarda bütün imkanlarını seferber ederek bilgileri zamanında göndermeleri, herşeye rağmen zamanında bilgi gönderemiyorsa da gönderemediğine dair ve gönderebileceği zamana dair İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde ilgili Birimlere bilgi vermeleri önemle rica olunur.

Süleyman Şah Mahallesi İstasyon Caddesi No19 AKÇAKALE / ŞANLIURFA - (0414) 411 42 77

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.