ŞANLIURFA AKÇAKALE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 Mesleki Çalışmaları (Seminerler) Hakkında Bilgilendirme!!!

          BSİO Sınıf öğretmenleri seminer çalışmalarını ilçemiz merkezindeki Süleyman Şah ilkokulu´nda, BSİO lardaki anasınıfı öğretmenlerimiz ise seminer çalışmalarını ilçemiz merkezindeki Halime Hatun Anaokulu´nda yapacaklardır. BSİO sınıf  öğretmenleri  ve ana sınıfı öğretmenleri ikinci hafta çarşamba gününden itibaren seminerlerine devam etmek ve okullarını eğitim öğretime hazırlamak ayrıca anasınıfı öğrencileri ve birinci sınıf öğrencilerinin oryantaston eğitimleri için kendi okullarına geçeceklerdir.

       İlçemizin tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri seminerlerin ilk haftası Abdülhamit Han İmam Hatip Ortaokulunda ikinci haftasında ise   Seminerlere kendi okullarında devam edeceklerdir. Hatice Kübra  Anadolu İmam Hatip Lisesinin tüm öğretmenleri  ve tüm İHL Meslek dersi öğretmenleri seminerin ilk haftasında Akçakale Anadolu İmam Hatip Lisesinde seminerlere katılacaklardır. ikinci hafta ise kendi okullarında seminerlere devam edeceklerdir.

 

Gereğini bilgilerinize rica ederim.

 

Ömer BAYTAK

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü

Süleyman Şah Mahallesi İstasyon Caddesi No19 AKÇAKALE / ŞANLIURFA - (0414) 411 42 77

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.