ŞANLIURFA AKÇAKALE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 OCAK AYI ÖĞRETMENLERİN AİLE BİRLİĞİ, SAĞLIK, CAN GÜVENLİĞİ MAZERETLERİ VE ENGELLİLİK DURUMU İLE DİĞER NEDENLERE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

 2018 Ocak Ayı Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu ile ilgili Yazı ve klavuz ektedir. Gerekli duyuru ve bilgilendirmenin yapılması hususunda;

Gereğini rica ederim

 

   Abdulhekim KARADAĞ

              Müdür A.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü


Ek için TIKLAYINIZ.

 

Not: Başvuru yapacak olan öğretmenlerimizden Bu yıl kurs açmış ve henüz sisteme işlenmemiş öğretmenlerin başvuru yapmadan önce Kurs puanlarını işletmeleri gerekmektedir. Puanların işlenebilmesi için okul idaresinin kurs başlanğıç ve  bitiş tarihlerini içeren öğretmen listelerini Özlük birimine getirmeleri  gerekmektedir. 

Not2: Başvuru evrakları il Milli Eğitim Müdürülüğüne gönderileceği için 08.01.2017( pazartes) günü saat 12.00 a kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Saat 12.00 dan sonra getirilen evrakların İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmesi okul idaresi ve öğretmenin sorumluluğundadır.

Not3: Başvuru evrakları okul idaresi tarafından aslı gibidir yapılmalıdır.

Süleyman Şah Mahallesi İstasyon Caddesi No19 AKÇAKALE / ŞANLIURFA - (0414) 411 42 77

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.