ŞANLIURFA AKÇAKALE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 Yarı Yıl Tatili Kadrolu Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu

                 Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında görevli kadrolu öğretmenlerin (652 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 4 üncü maddesi kapsamında sözleşmeli öğretmen olarak görev yapmakta iken sözleşme gereği 3 yıllık çalışma süresini tamamlayıp öğretmen kadrolarına atananlar dahil olmak üzere) il içi ve iller arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri veya engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişiklikleri, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik hükümleri doğrultusunda aşağıda belirtilen duyuru kapsamında yapılacaktır. 

Duyuru metni için tıklayınız.

İşlem basamakları için tıklayınız.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Onay İşlemleri için İstenilen Belgeler

- Başvuru formu imzalı onaylı 2 nüsha

- Başvuru yapan öğretmene ait Hizmet Belgesi 2 nüsha (MEBBİS sisteminden alınabilir)

- Başvuru yapan öğretmene ait Hizmet Puanı 2 Nüsha  (MEBBİS sisteminden alınabilir)

-Özür grubu için kılavuzda istenilen diğer belgeler 2 nüsha okul müdürü tarafından imzalanıp mühürlü olarak teslim edilecektir. (görev yeri belgesi, sgk , sağlık kurul raporu vb.)

 

Yukarıda istenilen belgeler; onay işlemlerinin zamanında yapılabilmesi ve mağduriyet yaşanmaması için  geç 7 Ocak 2020 Salı günü saat 11:00 a kadar Müdürlüğümüze teslim edilmelidir.

 

YER DEĞİŞTİRME TAKVİMİ

Birinci Aşama  Başvuruların Kabul Edilmesi ve Onay Süreci:  2-7 OCAK 2020  Saat 17:00

İkinci Aşama  Tercihlerin Yapılması ve Onay Süreci:  10 -16 OCAK 2020  Saat 17:00

Atamalar: 17 OCAK 2020

Tebligat ve İlişik Kesme İşlemleri:   20 OCAK 2020 tarihinden itibaren

Süleyman Şah Mahallesi İstasyon Caddesi No19 AKÇAKALE / ŞANLIURFA - (0414) 411 42 77

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.